- Livsberättelser http://www.agapesverige.se Livsberättelser från sv-se © 1995 - 2024 () () Sun, 31 Dec 2017 11:37:00 +0100 Sun, 31 Dec 2017 11:37:00 +0100 http://www.rssboard.org/rss-specification 1 - Livsberättelser http://www.agapesverige.se Livsberättelser från <![CDATA[Om tio minuter avslutar jag mitt liv!]]> Sun, 31 Dec 2017 11:37:00 +0100

Nils ”om 10 minuter avslutar jag mitt liv”
Från fängelse och planerat självmord till ett liv i frihet efter en hälsning från Gud. Se mer
https://hittagud.se/gud-har-forandrat-deras-liv/nils-vittnesbrd/

]]>
<![CDATA[Internetmission]]> Wed, 11 Sep 2013 13:17:00 +0200

Varje dag lämnar tiotusentals människor sina liv till Jesus via Internet, klicka på länken nedan så kan du följa när nya människor bestämmer sig för att följa Jesus.

Agape Sverige har arbetat med GMO sedan 2006, vi har fått leda många tusentals människor i deras fortsatta vandring med Jesus.

http://www.globalmediaoutreach.com

]]>
<![CDATA[200 miljoner räddade]]> Sun, 09 Jun 2013 15:57:00 +0200

Översatt till över 1100 språk, använsds i 230 länder och 200 miljoner avgjorda för Jesus (Filmen Jesus)
www.salemoffers.com/campaign/trip-updates/rc/swnemail

]]>
<![CDATA["Jag hittade Gud via Google"]]> Thu, 25 Aug 2011 10:59:00 +0200

Efter allt som hänt var jag trött på livet och jag hade bestämt mig för att avsluta mitt liv. Men först gick jag ut på Internet och sökte Gud via Google, där kom jag till en hemsida www.jesus2020sverige.com, jag skrev att jag ville avsluta mitt liv, resten av vittnesbördet ser du på filmen.
Guda välsignelse
Karl Nyman
Klicka på länken
https://www.youtube.com/watch?v=uAk2-gj9OwI

 

 

 

 

]]>
<![CDATA[När Livet skulle varit som bäst, önskade jag bara att få dö]]> Mon, 08 Aug 2011 11:34:00 +0200

Marthas vittnesbörd

När Livet skulle varit som bäst, önskade jag bara att få dö

Mitt namn är Martha Larsson. Jag föddes i Colombia och där bodde jag till jag var 20 år. Jag uppfostrades inom en lära att frukta Gud med rädsla . Den Gudsbild vi uppfostrades med var hård, rå och många gånger skrämmande. Där fanns inget utrymme för nåd.

När livet skulle ha blommat som bäst önskade jag bara att få dö. 1991 blev jag ensamstående mamma till tre små barn. Situationen var mycket svår och jag såg ingen framtid varken för mig eller för mina barn. Jag upplevde att jag hade misslyckats med mitt liv trots att jag materiellt sätt inte saknade någonting. Jag hade allt som en människa kan önska sig; barn, utbildning, hus och bil. Men den tomhet som jag kände inombords gnagde och släckte min livsgnista.

Till slut kom den dagen då allt blev som mörkast. Jag hade inget kvar att ge mina barn. Då bestämde jag mig för att begå självmord.

Men Gud hade andra planer för mitt liv. Samma dag samtalade jag med en kvinna som berättade för mig om Jesus på ett mycket enkelt och lättförståeligt sätt. Jag hade aldrig tidigare förstått att Jesus var en enkel person, samtidigt som han var Guds Son. Jesus dog och uppstod för din och min skull.

Efter att vi hade samtalat ett par timmar, och jag just skulle gå, sa hon till mig:

”Martha! Om du tror att alla människor på jorden har vänt dig ryggen, då skall du veta att det finns en kvar som älskar dig och som har gett sitt liv för dig, hans namn är Jesus.”

Sedan citerade hon Joh. 14:6 i Bibeln, där Jesus säger: ”Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig”.

Efter vårt samtal åkte jag hem och böjde mina knän. Med ett skrik i halsen ställde jag frågan: ”Gud, finns du verkligen? Om du finns så vill jag se dig, jag orkar inte leva längre.” Plötsligt fanns han i mitt kök!

Gud uppenbarade sig för mig i mitt kök. Jag trodde aldrig att Gud hade tid för mig eller att han brydde sig om mig, mina problem eller mina barns framtid - men det gjorde han.

Idag 16 år sedan min överlåtelse till Gud, lever jag lycklig med min underbara make och mina fantastiska barn.

Till sist vill jag säga till dig som läser detta att jag inte bara tror idag, jag vet att Jesus lever och att Gud har en plan och ett nytt liv för dig! Kom, följ med mig i detta fantastiska och upptäck det som han har förberett för dig!

Jag vill önska dig Guds rika välsignelse!

Stockholm 2013

Martha Larsson

Vittnesbördet på Spanska

]]>